fredag den 22. august 2008

Talent 2008 - Spild af licenspengene eller bare hjernedød underholdning??

...Muligvis begge dele!

Hvad sker der for DR?? Hvordan kan man, fredag aften i den bedste sendetid, gå fra et unikt tv-koncept sprængfyldt med ægte talent, charme og lækkert hår til en fordummende, pinlig, absurd og på alle måder top-fesen "vi kan intet interessant what-so-ever men vi insisterer alligevel på at ville på tv koste hvad det vil" Talent 2008 konkurrence??

Hvad er talent? Nogle ville nok mene en medfødt evne som med en del træning vil kunne imponere selv et panel af mere eller mindre udbrændte og selvbestaltede "vi gør os selv til dommere over hvad der er talent og hvad der ikke er" mediefolk.

Er det talent at opføre sig som en skingrende idiot på en scene? Er det talent at stå på en scene - fuldstændigt tonedøv - men med en fjollet hat og en irriterende beklædning, der dækker over at man er det førstnævnte? Er det talent at kunne smide tøjet til musik? Er det talent at have en hund der kan danse? Er det talent at kunne synge som Gitte hænning?

Come on...!

Jeg er bekymret. Bekymret for Danmark. Det må man blive når dette er hvad vi er nået til indenfor underholdningsgenren i tv. Folk (unge som gamle) har set de sidste 10 år, at ALLE åbenbart har ret til at komme i tv - ligegyldigt om de er interessante, ligegyldige, har noget på hjertet, har talent eller noget som helst andet vi mennesker kunne være interesserede i...

For fanden! Selv jeg har da været i fjernsynet!? Og det er da ikke spor svært. Spørgsmålet er bare om det er nødvendigt! Har folk brug for at se mig i tv? Nope! De lever helt sikkert lykkeligt uden mit fjæs på tvskærmen!

Så hvorfor DR? Hvorfor skal vi belemres med denne overflod af intetsigende indidvider? Hvorfor skal endeløse rækker af tonedøve mimikere og pallietbefængte børn sprøjtes ind i vores underbevistheds inderste kroge?

Kan vi ikke bare blive enige om at det kan vi gøre bedre? Fortjener vi ikke det? Kan vi ikke med sikkerhed i stemme og sjæl bare fastslå at:

Det' en OMMER!?!!

Ingen kommentarer: