tirsdag den 6. marts 2007

Breaking News!


Ja, jeg kan lige så godt tilstå det: jeg er tosset med tv2 news! Foruden en fremragende, meget informativ og slet ikke spor ensformig dækning af al balladen på Nørrebro, må dette nyhedsparadis af en tvstation roses for deres begejstrede måde at servere de samme nyheder 60 milliarder gange i døgnet på!

Før i tiden var nyhederne vel det eneste i tv, som man skulle bruge et minimum af hjerneceller på at følge med i, men nu kan man, takket være dette sprudlende nyhedscenter, slå hjernen totalt fra og nyde den nærmest intravenøse ligegyldige nyhedsstrøm, totalt udstrakt på divaneseren, blottet for idé og ånd!


Og se så at få den helikopter i luften! Der er en kat som er væltet på Lyshøjgårdsvej og jeg skal snart på lokum - Breaking News!!

2 kommentarer:

Reems sagde ...

Ja, det er sq herligt med samfundet nu til dags. Vi laver en tv-station der intet behov er for og får måske med tiden skabt et kunstigt behov, der bruges millioner på det. Samttidig river vi et hus ned der var behov for. Intet kan forsvare det hærværk ungdomshusets brugere (eller nogen af dem) har forvoldt, men der er heller ikke noget der kan forsvare at der bruges ressurser på at lave TV2 News. Det er utilgiveligt langt ude.

Rosenblads blog sagde ...

Ja det er mildest talt utroligt amerikaniseret det her med den intense nyhedsdækning af en begivenhed, hvor man går ud fra, at der dukker afgørende ting op, bare fordi man ser begivenheden fra flere vinkler. Oftest gerne på én gang. Nej nej siger jeg til sådan noget nyhedsramasjang!